Beoordelingen van Salut Emmeloord

Recente recensies van Salut Emmeloord

4 sterren na 45 reviews

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Salut is altijd een goede keuze. Heerlijk eten en een keuken om trots op te zijn. Echt een tip voor iedereen!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was niet te eten. Had een kalsfdoner kapsalon besteld, kreeg een kipdoner. Kaas was niet eens gesmolten. 3 sliertjes ijsbergsla erop. Die paar frietjes onderin waren zo hard als steen. Had alles weggegooid! Bezorging was weer telaat zoals altijd maar vriendelijke jongen. Voor mij geen salut meer!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, alles goed bereid, ruime porties.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is een stikkertje op het folie van de pizza's handig zodat je niet eerst de pizza moet uitrollen om te kijken welke je nu hebt

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.10 uur online een bestelling gedaan, verwachte aflevertijd 17.55 uur. Aangezien er om 18.10 uur nog geen eten was afgeleverd heb ik gebeld, de bezorger was onderweg. Na een half uur toch maar weer gebeld want we waren bang dat de bezorger via de Afsluitdijk was gereden. Kort daarna kwam inderdaad de bezorger. Tip voor de volgende keer: Bel of mail de klant even dat de verwachte tijd niet haalbaar is.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde .

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch. Had gevraagd om extra kaas op kapsalon. Zeer goed. Bezorger was grappig. Hij zei met een lach: twee minuten eerder! Dat was zo. Erg leuk.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu drie keer besteld, en eigenlijk elke keer mist er wel iets. En ook altijd de saus. Eerste keer geen saus in de kapsalon. Tweede keer verkeerde saus bij de patat. Derde keer helemaal geen saus (wel besteld) bij de patat.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging is perfect. Wel vinden we het jammer dat op de site niet veel informatie te vinden is over de gerechten, bijvoorbeeld foto's.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het broodje lamsvlees had geen brood, het zou ook handig zijn als er word aangegeven dat peperoni pizza bij jullie met pepers is en niet vlees.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goede kwalliteit!! 👍

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect. Vriendelijke bezorging.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Warm en op tijd bezorgd. Lamsshoarma is heel goed zonder vet. Verse sla en goed broodje en frites. Ook lekkere sauzen erbij. Complimenten. Al 4x eten besteld in de laatste weken. Nooit teleurgesteld.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd na 45 min. Alles was goed heet en smaakte goed.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat en veel, ietsje minder zout mag.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hat rijst besteld, maar kreeg helaas patat. Voor de rest was alles lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling iets na 18.00 uur gedaan en bezorging was pas om 20.15!!! Dit duurde echt veel te lang en we zullen daarom niets meer bestellen bij Salut

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker eten en bezorgd op de tijd die aangegeven was. Super aan te raden.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk ! Helaas hebben we de vorige keer 3 kwartier moeten wachten op ons eten , gelukkig waren jullie nu op de afgesproken tijd , helaas misten nu de sausjes en we hadden via jullie eigen website besteld en dan staat er bij dat je gratis en een blikje drinken bij krijgt maar helaas zat die er ook niet bij

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit echt perfect en goed warm. Via website besteld en betaald.om 19.00 bezorging gevraagd. Om 18.15 al bezorger aan de deur. Heerlijk gegeten, maar zo vroeg bezorgen kan niet.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg jammer. Eten besteld om 16.43u en kreeg bevestiging dat het om 17.45u zou worden bezorgd. Om 18.13u toen ik belde zou het druk zijn en het zou er elk moment zijn. Om 18.30u maar weer gebeld want er was geen eten, nee het zou onderweg zijn er was een probleem. Uiteindelijk om 18.53u kwam het eten eraan. Nou dat mocht dan lekker zijn, helaas wat een tegenvaller. Het eten was koud, sla verlept en de patat wat zacht en koud. De sausje waren uit de bakjes gelopen. Het enige wat echt lekker was waren de smoothies, die waren echt zalig.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ma sha Allah, erg lekker 👌🏼😋

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wens jullie succes. De folder was veel belovend, die ik door de brievenbus kreeg. De kwaliteit van het eten was mager. Derde deel van soep zat in de tas ipv het bakje. De salade was top. De kip snacks waren goed van smaak. De bezorger krijgt een mager zesje.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker van smaak alleen jammer dat de onderkant verbrandt was.. waarschijnlijk waren ze opnieuw warm gemaakt omdat ze al om 18:45 klaar waren en pas om 19:45 bezorgd werden.. Ik heb er een foto van gemaakt maar die kan ik helaas niet toevoegen.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep was helaas open gegaan dus de verpakkingen zaten onder de soep. De patatjes waren koud. Portie grootte van alle gerechten was echt goed, meer dan voldoende.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lauw en de spareribs veeeel te gaar . biefstuk was even snel om en om gebakken en enorm taai. het duurde vanaf bestelling om half 6 anderhalf uur eer ons eten bezorgd werd. dit was dus 1 x en nooit meer.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was misgegaan ik had eerst mijn gratis pizza en drankje niet ontvangen. Hier ben ik over gebeld en dit is netjes opgelost, ik kreeg de pizza die ik gratis zou krijgen nageleverd. De pizza die ik als eerst ontving was niet de juiste, niet alle ingrediënten zaten er op. Daarnaast was de pizza nauwelijks nog warm en was de bbq saus echt niet lekker. Korst was ook taai. Pizza zou ik niet weer bestellen bij salut

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gekozen voor afhalen via internet waarna ik mail kreeg dat de bestelling om 18:00 klaar zou staan. 17:28 -/+ besteld. Dit zo besteld omdat ik na 3x bellen gelijk de voicemail kreeg. Pizza calzone vond ik lkkr, niet te vet gewoon goed snijbaar. Pizza shoarma leek mij wat minder vers, ik miste het verse aangezicht van stukjes groente en stukjes shoarma. En dan het broodje kalfsdöner, hou maar op. Ik had bij aankomst 17:58 gevraagd of de saus alvast in het broodje kon. Ten eerste waren ze het broodje vergeten bij het afgeven van de bestelling om 18:25. Bij aankomst thuis 18:30 zag ik dat de saus niet in het broodje zat maar er gewoon bij geleverd was. Wel + bakje extra saus waarom gevraagd voor pizza shoarma. Het broodje kalfsdöner moest nog zelf worden opgemaakt doordat alles er bij was geleverd in een oven bak en bakjes saus. Uien en knoflook saus. Met het naarhuis lopen voelde ik al dat het broodje shoarma niet klopte omdat het zo heet was. Ik denk vergeten Van de

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker allemaal. Alleen jammer dat het drie kwartier later kwam, maar dat was te verklaren omdat vandaag folders waren bezorgd. Bezorger bood netjes excuses aan.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was niet compleet,was jammer bij de spare-ribs friet besteld en niet gekregen. eten was verder prima. heb nog geprobeerd de bezorger te bellen maar nam niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, keurig op tijd klaar, vriendelijk personeel! Bestelling voor 5 personen klopte helemaal. Alles bereid met verse producten! Top!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zaterdag online bij u besteld en betaald. Crispy torpedo gamba's waren niet geleverd en gratis (beloofde drankje ook niet). Gebeld over de gamba's. Toen kreeg ik te horen dat deze op waren. Slordig dat wij dat niet vanuit Salut zelf of via de bezorger horen. Maar het geld zou met 2 werkdagen teruggestort worden. Wat nog niet gebeurt is....

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet op tijd klaar en geen gratis drankje gegeven zoals vermeld op de website voor webbestellingen. Ook turkse pizza had heel weinig donner vlees in zich ... algemeen teleurstellend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt goed van smaak. Alleen was het niet echt warm meer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.