Beoordelingen van Salut Emmeloord

Recente recensies van Salut Emmeloord

4 sterren na 80 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Laat bezorgen

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is zeer slecht. We hebben 2,5 uur moeten wachten op ons eten, en dat voor een donderdagavond. Meerdere keren telefonisch contact gezocht maar steeds werd gezegd dat het er met 20 minuten zou zijn. Het eten zelf was wel erg lekker, maar dat weegt niet op tegen de wachttijd. Er is een enorme gebrek aan communicatie richting de klant.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Bestel zeker weer

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,bezorger was vriendelijk en op tijd. Ik ga zeker weer eten bestellen bij Salut.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was half uur te laat met als gevolg dat het koud was en geen drinken geleverd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en mooi op tijd!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen maandag voor het eerst besteld. bezorging kwam ca. 50 min na de aangegeven tijd en was koud. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker! Het minimum bedrag en bezorgkosten vonden we te hoog voor ons dorp dus zelf even gehaald. Als we via de site zouden bestellen zou er gratis drinken bij zitten dat was helaas niet zo dus dat zou ik van de site afhalen ;)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je dikke twee uren op je eten moet wachten en tis nog niet lekker ook erg jammer dat jullie zo erg achteruit gaan.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte kwaliteit vlees. Heel vet!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij Salut. Dit is ook gelijk de laatste keer. Na de bestelling kreeg ik een mail dat ik een uur op het eten moest wachten. Nadat bijna anderhalf uur voorbij was, maar eens gebeld dat ik op de bestelling wachtte. Ik kreeg de standaard zin te horen dat ze net de deur uitliepen met de bestelling. Ik zou gratis drinken extra krijgen, vanwege de late bezorging. Ik woon bijna 10 minuten wandelen vanaf Salut, maar het duurde na mijn belletje nog eens 20 minuten dat ik mijn bestelling binnen had. Het werd bezorgd met de scooter.... Maar niet met extra drinken zoals beloofd. Ook niet eens het gratis drinken, omdat we rechtstreeks via hun site hadden besteld. Eten was niet echt warm en eten kwaliteit viel ook tegen. Gemiste kans voor Salut!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super leuk bediend. Zeker een aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, ik heb onlangs twee keer 5 sterren gegeven ondanks dat ze meer dan een uur later kwamen dan afgesproken, maar dat kon gebeuren. Vandaag om 5 uur besteld met bezorgtijd 6 uur (was de eerste mogelijkheid). Nou prima, ik had afspraken dus 6 uur kwam mij goed uit. Om 8 minuten over 5 kreeg ik al een mail dat mijn bestelling onderweg was, hmmm prima dan pas ik snel even wat aan. Maar het was inmiddels 6 uur, maar niks. Om 16.20 uur gebeld, de dame kon mij niet verstaan en kreeg de eigenaar dan maar aan de lijn. Heel vriendelijk trouwens. Maar het bleek dat ze nog moesten beginnen aan mijn bestelling, maar dat kon echt niet meer. Ik moest echt weg. Dus de bestelling geannuleerd en snel een boterham gesmeerd. Ik kreeg het telefoonnummer van de persoon die ik sprak, want ja ik had wel al betaald voor het eten wat ik niet kreeg op de afgesproken tijd. Joh, zorg dat mensen weten waar ze aan toe zijn, als je niet met een uur kan bezorgen prima. Meld dat dan, dan heb ik een keuze! Dit is d

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

2en een half uur gewacht op eten 2 keer gebeld 2 kapsalon kalfsdoner besteld kipdoner gekregen patat was slap nee dit keer geen goed woord voor ze bezorger was alleen zei die en dat voor zaterdag dit kan niet ben gewoon er kwaad om dit nooit weer!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!! Broodjes heerlijk vers! Kapsalon met goede frietjes helemaal top!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker. De temperatuur (lauw) was echt ver onder de maat. De bezorging was een uur later dan via de site aangegeven. Dit was onze eerste kennismaking met jullie ... :-(

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw, daarnaast had ik niet alles gekregen, sauzen kwamen een 20 minuten later, toen was het eten op. Was de eerste en meteen de laatste keer.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze verwachting was groter De bestelling kwam 45 min later dan de geplande tijd De patat was koud Maar wij geven ze nog een keer een kans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Burger smaakte prima maar niet erg bijzonder. Bezorging was erg slecht. Eigenlijk nog geen ster waard. Heb ruim 2,5 uur op mijn eten moeten wachten. We hadden nog gebeld en toen werd gezegd dat het erg druk was ivm de huidige acties. Zou vast zo zijn maar 2,5 uur vind ik wel heel erg lang. Bij het bezorgen kon er ook geen sorry van af. Niet zo netjes. Daarnaast werd er ook geen rekening gehouden met de corona maatregelen. Ik zou niet snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de broodjes er niet bij waren en de groente bij de kapsalon. Toen ik daarover belde hoefde ik niet te vertellen wat het probleem was. Ze zijn direct nabezorgd. Alles was weer heerlijk.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was taai de spareribs was meer vet dan vlees de patat was slof en de bezorging was telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er lijkt me een en ander veranderd sinds mijn laatste bestelling, positief. Eten was lekker, voldoende en een betere prijs kwaliteitsverhouding. Bezorging was redelijk op tijd, in de mail werd gezegd 19.50 uur, maar ze waren er om 19.20. Maar werd wel via mail op de hoogte gehouden van de status, netjes. Al met al, blij verrast.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kalfsdoner !!! Vandaag een kapsalon gegeten, echte aanrader !!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed. Helaas geen gratis drankje zoals beloofd op de website, maar dat had ik waarschijnlijk zelf moeten toevoegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza gekregen direct over gebeld maar moest inspreken en niks meer gehoord. Vorige keer ook niet tevreden over pizza. Die bestellen we dus niet meer daar De kapsalon was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip Panini was uit de kunst

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizza peperoni zat wel heel weinig vlees. Je moest bijna zoeken naar het vlees. Jammer!!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizza Margarita zat niet de bestelde knoflooksaus

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was super gaan het zeker vaker doen. Bedankt.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect! En netjes op de afgesproken tijd!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Salut is altijd een goede keuze. Heerlijk eten en een keuken om trots op te zijn. Echt een tip voor iedereen!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was niet te eten. Had een kalsfdoner kapsalon besteld, kreeg een kipdoner. Kaas was niet eens gesmolten. 3 sliertjes ijsbergsla erop. Die paar frietjes onderin waren zo hard als steen. Had alles weggegooid! Bezorging was weer telaat zoals altijd maar vriendelijke jongen. Voor mij geen salut meer!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, alles goed bereid, ruime porties.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is een stikkertje op het folie van de pizza's handig zodat je niet eerst de pizza moet uitrollen om te kijken welke je nu hebt

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.10 uur online een bestelling gedaan, verwachte aflevertijd 17.55 uur. Aangezien er om 18.10 uur nog geen eten was afgeleverd heb ik gebeld, de bezorger was onderweg. Na een half uur toch maar weer gebeld want we waren bang dat de bezorger via de Afsluitdijk was gereden. Kort daarna kwam inderdaad de bezorger. Tip voor de volgende keer: Bel of mail de klant even dat de verwachte tijd niet haalbaar is.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde .

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch. Had gevraagd om extra kaas op kapsalon. Zeer goed. Bezorger was grappig. Hij zei met een lach: twee minuten eerder! Dat was zo. Erg leuk.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu drie keer besteld, en eigenlijk elke keer mist er wel iets. En ook altijd de saus. Eerste keer geen saus in de kapsalon. Tweede keer verkeerde saus bij de patat. Derde keer helemaal geen saus (wel besteld) bij de patat.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging is perfect. Wel vinden we het jammer dat op de site niet veel informatie te vinden is over de gerechten, bijvoorbeeld foto's.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het broodje lamsvlees had geen brood, het zou ook handig zijn als er word aangegeven dat peperoni pizza bij jullie met pepers is en niet vlees.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goede kwalliteit!! 👍

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect. Vriendelijke bezorging.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Warm en op tijd bezorgd. Lamsshoarma is heel goed zonder vet. Verse sla en goed broodje en frites. Ook lekkere sauzen erbij. Complimenten. Al 4x eten besteld in de laatste weken. Nooit teleurgesteld.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd na 45 min. Alles was goed heet en smaakte goed.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat en veel, ietsje minder zout mag.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hat rijst besteld, maar kreeg helaas patat. Voor de rest was alles lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling iets na 18.00 uur gedaan en bezorging was pas om 20.15!!! Dit duurde echt veel te lang en we zullen daarom niets meer bestellen bij Salut

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker eten en bezorgd op de tijd die aangegeven was. Super aan te raden.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk ! Helaas hebben we de vorige keer 3 kwartier moeten wachten op ons eten , gelukkig waren jullie nu op de afgesproken tijd , helaas misten nu de sausjes en we hadden via jullie eigen website besteld en dan staat er bij dat je gratis en een blikje drinken bij krijgt maar helaas zat die er ook niet bij

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit echt perfect en goed warm. Via website besteld en betaald.om 19.00 bezorging gevraagd. Om 18.15 al bezorger aan de deur. Heerlijk gegeten, maar zo vroeg bezorgen kan niet.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg jammer. Eten besteld om 16.43u en kreeg bevestiging dat het om 17.45u zou worden bezorgd. Om 18.13u toen ik belde zou het druk zijn en het zou er elk moment zijn. Om 18.30u maar weer gebeld want er was geen eten, nee het zou onderweg zijn er was een probleem. Uiteindelijk om 18.53u kwam het eten eraan. Nou dat mocht dan lekker zijn, helaas wat een tegenvaller. Het eten was koud, sla verlept en de patat wat zacht en koud. De sausje waren uit de bakjes gelopen. Het enige wat echt lekker was waren de smoothies, die waren echt zalig.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ma sha Allah, erg lekker 👌🏼😋

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wens jullie succes. De folder was veel belovend, die ik door de brievenbus kreeg. De kwaliteit van het eten was mager. Derde deel van soep zat in de tas ipv het bakje. De salade was top. De kip snacks waren goed van smaak. De bezorger krijgt een mager zesje.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker van smaak alleen jammer dat de onderkant verbrandt was.. waarschijnlijk waren ze opnieuw warm gemaakt omdat ze al om 18:45 klaar waren en pas om 19:45 bezorgd werden.. Ik heb er een foto van gemaakt maar die kan ik helaas niet toevoegen.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep was helaas open gegaan dus de verpakkingen zaten onder de soep. De patatjes waren koud. Portie grootte van alle gerechten was echt goed, meer dan voldoende.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lauw en de spareribs veeeel te gaar . biefstuk was even snel om en om gebakken en enorm taai. het duurde vanaf bestelling om half 6 anderhalf uur eer ons eten bezorgd werd. dit was dus 1 x en nooit meer.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was misgegaan ik had eerst mijn gratis pizza en drankje niet ontvangen. Hier ben ik over gebeld en dit is netjes opgelost, ik kreeg de pizza die ik gratis zou krijgen nageleverd. De pizza die ik als eerst ontving was niet de juiste, niet alle ingrediënten zaten er op. Daarnaast was de pizza nauwelijks nog warm en was de bbq saus echt niet lekker. Korst was ook taai. Pizza zou ik niet weer bestellen bij salut

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gekozen voor afhalen via internet waarna ik mail kreeg dat de bestelling om 18:00 klaar zou staan. 17:28 -/+ besteld. Dit zo besteld omdat ik na 3x bellen gelijk de voicemail kreeg. Pizza calzone vond ik lkkr, niet te vet gewoon goed snijbaar. Pizza shoarma leek mij wat minder vers, ik miste het verse aangezicht van stukjes groente en stukjes shoarma. En dan het broodje kalfsdöner, hou maar op. Ik had bij aankomst 17:58 gevraagd of de saus alvast in het broodje kon. Ten eerste waren ze het broodje vergeten bij het afgeven van de bestelling om 18:25. Bij aankomst thuis 18:30 zag ik dat de saus niet in het broodje zat maar er gewoon bij geleverd was. Wel + bakje extra saus waarom gevraagd voor pizza shoarma. Het broodje kalfsdöner moest nog zelf worden opgemaakt doordat alles er bij was geleverd in een oven bak en bakjes saus. Uien en knoflook saus. Met het naarhuis lopen voelde ik al dat het broodje shoarma niet klopte omdat het zo heet was. Ik denk vergeten Van de

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker allemaal. Alleen jammer dat het drie kwartier later kwam, maar dat was te verklaren omdat vandaag folders waren bezorgd. Bezorger bood netjes excuses aan.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was niet compleet,was jammer bij de spare-ribs friet besteld en niet gekregen. eten was verder prima. heb nog geprobeerd de bezorger te bellen maar nam niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, keurig op tijd klaar, vriendelijk personeel! Bestelling voor 5 personen klopte helemaal. Alles bereid met verse producten! Top!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zaterdag online bij u besteld en betaald. Crispy torpedo gamba's waren niet geleverd en gratis (beloofde drankje ook niet). Gebeld over de gamba's. Toen kreeg ik te horen dat deze op waren. Slordig dat wij dat niet vanuit Salut zelf of via de bezorger horen. Maar het geld zou met 2 werkdagen teruggestort worden. Wat nog niet gebeurt is....

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet op tijd klaar en geen gratis drankje gegeven zoals vermeld op de website voor webbestellingen. Ook turkse pizza had heel weinig donner vlees in zich ... algemeen teleurstellend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt goed van smaak. Alleen was het niet echt warm meer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.